Изключително тежка бременност изкарва половинката на Криско – Цвети. Бившата

...
Изключително тежка бременност изкарва половинката на Криско – Цвети. Бившата
Коментари Харесай

Цвети на Криско с тежка бременност

Изключително тежка бременност изкарва половинката на Криско – Цвети. Бившата танцьорка и стюардеса след няколко месеца ще подари рапъра с първородна рожба. Първоначалните признаци на брюнетката са като на всяка бъдеща майка – виене на свят и гадене. Те не стопират месеци наред. Това кара Цвети да се посъветва с доктор. Той я успокоява, че няма нищо съществено и при всяка жена бременността протича по друг метод.

След като коремчето на Цвети набъбва, бебокът стартира крепко да рита. Бъдещото отроче на Криско предизвиква голяма болежка на обичаната му, писа „ България Днес “. „ Буйно е. Постоянно ме рита “, признава Цвети. За да е по-дълго с нея по време на бременността, Криско прекратява участията си. В разгара на сезона рапъра ще има по 10 изяви на месец.

Двойката от няколко седмици е в Слънчев бряг. Там Криско и Цвети ще прекарат съвсем цялото лято. Танцьорката не се пържи на огненото слънце, а се крие под хладна сянка и кракът й не стъпва отвън нея. Цвети е избрала да роди в реномирана пловдивска клиника. Двамата се доверяват на топспециалист, при който хубавицата върви всеки месец на обзор.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР