Изключително тежък коронавирус изкарала на легло актрисата Катерина Евро."Толкова зле

...
Изключително тежък коронавирус изкарала на легло актрисата Катерина Евро."Толкова зле
Коментари Харесай

Катето Евро преболедува коронавируса - slava.bg

Изключително тежък ковид изкарала на легло актрисата Катерина Евро.

"Толкова зле в никакъв случай не съм била в живота си. Случи се на 19 ноември, когато се прибрах от Съединени американски щати. Още с идването си бях болна. Последваха 15 дни на легло със същите признаци, които в този момент са присъщи за ковид. Почти съм уверена, че съм изкарала тази болест, само че се възвърнах и в този момент съм добре ", показа пред „ България Днес” Катето Евро.

Тогава още никой у нас не е и подозирал каква зараза ще връхлети България и света. От това потърпевша и внучката на актрисата.

"Заразих дребното момиченце на сина ми. Тя също се разболя, само че по-късно оздравя. Дано не се повтаря в никакъв случай повече и по-скоро тази пандемия да отшуми и да забравим за нея ", моли се звездата от „ Оркестър без име”.

"Нямаме представления и съм доста обезпокоена. Дори към този момент съм обезверена. И двамата със сина ми имаме заеми, а сметките вървят и не чакат. Така е всички наши сънародници. То кой няма заем към този момент? Дано нещата се възстановяват скоро”, споделя Катето.

"Ходя единствено с маска до хранителния магазин и аптеката и назад у дома. Попадам в рисковата група на ковид, на която най-тежко се отразява, само че не се тормозя толкоз за мен що се касае за детето и внучето” добави Катето Евро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР