„Изключително тежък е политическият живот в България. Има противопоставяния и

...
„Изключително тежък е политическият живот в България. Има противопоставяния и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Борисов оставка днес няма да подаде

„ Изключително тежък е политическият живот в България. Има противодействия и това е доста неприятно за страната ни “, съобщи пред бТВ Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Според него през днешния ден Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г би трябвало да отиде в Народното събрание.

„ Борисов ще отиде в Народно събрание през днешния ден, само че оставка няма да подаде “, предвижда въпреки всичко Цветанов.

На въпрос дали върви на митинги, Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отговори, че той персонално не върви, само че негови другари вървят.

Цветанов разкри, че има опити да се спрат хора да се причислят към негов план. Той даде образец за това с Тодор Тодоров от Силистра.

Цветан Цветанов разяснява случилото се на срещата на ГЕРБ

Относно какъв брой са били близки с Борисов, Цветанов съобщи, че в чисто партиен аспект са били извънредно близки, само че в никакъв случай не е бил осведомен с персоналния му живот. „ Аз имам друга ценностна система – крепко семейство, положителни другари, зад които заставам постоянно “, сподели той.

Въпреки всичко Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа съобщи, че не се усеща предаден от премиера и подсети, че в живота всеки избира своя път. „ Аз съм дал прошка всичко. Обида в мен няма “, изясни още той.

На въпрос разделя ли се през нощта Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с револвера си, той отговори, че не знае и разясни, че в никакъв случай не е ходил в спалнята на премиера. Така отговори и по отношение на пачките пари в нощното шкафче.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР