Изключително свежата и провокативна изпълнителка Камелия сяда на горещия стол

...
Изключително свежата и провокативна изпълнителка Камелия сяда на горещия стол
Коментари Харесай

Камелия става треньор и дава старт на парти сезона

Изключително свежата и провокативна изпълнителка Камелия сяда на горещия стол на треньорите в влиятелния музикален формат в търсене на най-хубавите гении - Гласът на България по бТВ.

От дребния екран ще забележим Камелия в позитивна светлина. За първи път на сцената на паметния столичен клуб Биад ще гостува екстравагантна Камелия. В своето видео послание към своите почитатели певицата изрече своята наслада към почитатаеште си и дава обещание вманиачен ваучър.

В това заричане никой не се съмнява тъй като появяването на певица като Камелия постоянно е гаранция за паметен ваучър. Участието ѝ ще е на 24 януари и на страницата на клуба легенда събитието е оповестено като ретро фолк празненство, което подсигурява, че певицата ще извърши едни от най-емблематичните си песни, а дружно с тях и най новите в репертоара ѝ.

С заричане за запаметяваща вечер екипа на Биад Премиум клуб чака доста известни персони като Наталия Гуркова, Славчо Тошев, МонДьо, Атанас Лазаров, Моатаз, Мегз, Даниел Златков, Ирина Папазова, актрисата Калина Шопова, Ася от хитовия сериал Ден и нощ, Жана Янева, Борислав Михов - Модел на Света 2017, Топмодела Ивел Йорданов, Мистър София Алекс Иванов.

Собственикът на Биад Димитър Иванов, който раздвижи живота на нощна София ще посрещне Камелия с похвали от Азиатски спа процедури Виктория спа, букети от бутик Роза и още доста изненади.

За да поздравят Камелия персонално тук специфични посетители ще бъдат и господин Станислав Попов представител на световноизвестния бранд за обувки Roberto Botticelli, флороста Виолета Генова Grand Roses, тв водещия Александър Гогов,Манол Кисьов и Георги Кирилов.

По традиция звездата Камeлия ще слезе от 15 метрова лимузина LimosBG и ще бъде посрещната от шефа Мустафа Лешов и професионалните фотографи на Vibe Photography.

Щафетата през седмицата поемат в петък и събота Галин и Фики, на връх 02.02 Азис и 03.03 Галена,когато притежателят Димитър Иванов ще отпразнува рождения си ден. 14 февруари пък е поверен на съквартиранта от Биг Брадър Константин.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР