Изключително сложно е да се излъчи правителство. От наша гледна

...
Изключително сложно е да се излъчи правителство. От наша гледна
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не виждам сериозни усилия от страна партиите за преодоляване на разделителните линии

Изключително комплицирано е да се излъчи държавно управление. От наша позиция това ще стане с втория мандат. Това разяснява Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от „ “ в коридорите на Народното събрание. 

Носител на втория мандат по конституция е „ Продължаваме промяната “. Те би трябвало да дефинират какво е тяхното отношение. Ние сме подготвени да продължим договарянията с тях за разработване на формула, която би дала някакъв късмет за кабинет на малцинството. Те би трябвало да решат дали поемат тази отговорност, сподели още депутатът от " ". 

Има големи разграничителни линии, находища и струпване на съмнение сред политическите обединения. Преодоляването на тези натрупвания е доста сложна задача. Аз не виждам задоволително съществени старания от нито една групировка и от президента в това число с тези офанзиви. Все по-ясно се постанова един избирателен звук на говорене. Само се влага в това съмнение. Разръчкване на всички междуличностни спорове, добави Иванов.  

По думите му нови избори не биха изтрили тези разграничителни линии, а по-скоро едни нови избори ще ги задълбочили. 

Продължаваме да считаме, че трябваше да бъде изработен сериозен опит за сформиране на държавно управление. Ние не участваме в наливане на масло в огъня във всички вероятни раздори. Останалите сътрудници не вършат задоволително за потушаване на тези огньове. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР