Изключително сложен дебютен двубой за 31-годишния Иванов в толкова престижната

...
Изключително сложен дебютен двубой за 31-годишния Иванов в толкова престижната
Коментари Харесай

Багата Се Би Героично, Но Падна Пред Машината Сантос. Вижте Видео От Двубоя

Изключително комплициран дебютен дуел за 31-годишния Иванов в толкоз влиятелната верига. В ММА Благой е с 16 триумфа и единствено 2 проваляне.

На кантара Багата беше с 4,6 кг по-тежък от своя конкурент. Иванов закова 116,8 кг на обичайното претегляне. Бразилецът е с тегло 112,2 кг.

5 рунда от по 5 минути - това бе регламентът на срещата.

Равностоен първи рунд, по-агресивно начало на багра за Дос Сантос, Иванов обаче съумя да отвори аркада на лицето на бразилеца.

Във втория рунд Жуниор натисна още по-силно, появи се сериозна аркада и на лицето на Багата. Дос Сантос съумя да реализира повече удари в лицето през началните 2 рунда.

Брутална замяна на удари в третия рунд, Благой Иванов съумя да вкара мощни крошета в главата на Жуниор дос Сантос. Създаде се усещане, че Дос Сантос на няколко пъти в мача бърка в окото на Благой. Бразилецът продължи да нанася мощни удари.

Равностоен четвърти рунд, кръв се стича и от двамата. Колосална борба.

" Нуждаем се от нокаут, ще ни дадеш ли нокаут ", съобщи треньорът на Багата, обръщайки се към българскип великан, преди старта на петата част.

В завършващия рунд, още веднъж бъркане в окото на Иванов, неприятна обстановка. Зададе се доста тежка замяна на удари. Най-силната част за Багата. И двамата ММА бойци са обляни в кръв, жестока борба.

Победа след съдийско решение за Жуниор дос Сантос. Бразилецът потвърди, че е един от най-солидните бойци в свръхтежка категория. Благой Иванов обаче се би 25 минути на доста високо равнище против топ противник, не разреши да бъде нокаутиран, и също бе приветстван бурно от публиката, за дебюта си в влиятелната бойна верига.

" Благой е огромен войник, той заслужава да се бие в UFC ", съобщи Дос Сантос след мача, написа Пик.

Следните фрагменти демонстрират какъв брой здрава борба направиха Жуниор дос Сантос и Благой Иванов-Багата. Огромни аркади и при двамата в края на дуела.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР