Изключително шокираща история за депутата от ГЕРБ Георги Станков се

...
Изключително шокираща история за депутата от ГЕРБ Георги Станков се
Коментари Харесай

Стрелял ли е с пушка по кучета депутатът от ГЕРБ със златната торта?

Изключително шокираща история за депутата от ГЕРБ Георги Станков се популяризира във фейсбук. Според потребителката с потребителско име Dani Lu народният представител от района на Делян Добрев е стрелял с пушка по кучетата в двора на родителите ѝ. Въпросният гербер обаче отхвърля да е имало такава преживелица.

Според описа на Dani Lu, който е всеобщо споделян в обществената мрежа, на 14 май към 20 часа Станков излязъл на балкона си и стрелял по едно от трите ѝ кучета, избавени от улицата.

" Пушката бе ориентирана напълно преднамерено към тях. Не уцели с първият си опит, втори нямаше защото не очакваше, че аз съм на двора. В момента в който се развиках, като нас**н се шмугна вътре. Ако аз не бях там в този миг, щеше да има жертви. Преди няколко дни открих в двора подхвърлена отрова. Тогава нямах концепция от къде е, към този момент знам сигурно ", написа Dani Lu.

По думите ѝ две от трите кучета са инвалиди, а случката била в къщата на родителите ѝ

" Да, кучетата лаят от време на време, само че нищо фрапиращо. Давам тази информация за тези дето ще решат, че надали не в случай че в близост има лаещи кучета, е ОК да ги обстрелящ ", написа дамата.

Според нея името на въпросния народен представител от ГЕРБ-Хасково е обвързвано с не един скандал, че се усеща вечен и може умерено да си разреши да употребява оръжие измежду бял ден против живи същества. Обяснява и че още по-абсурдното е, че този човек по специалност е ветеринарен доктор.

" Някой хора си имат вяра прекалено много, време е да се приземят. Подала съм сигнал на 112, пуснала съм тъжба в 4 РПУ ", споделя още столичанката.

Депутатът Станков несъмнено не е измежду известните с парламентарната си активност следовници на Бойко Борисов. За сметка на това за съществуването на политика от ръководещата партия, прочут с прякора Пъската (б. ред. - семката), разбрахме когато подготвяхме публикацията " Това не е ромска женитба, а рожден ден на народен представител от ГЕРБ ". В нея описваме кулинарния шедьовър за 55-годишнината на видния в покрайнините на Харманли и Любимец гербер - обилна двуетажна торта със златна глазура, върху нея рози и фотография в златна рамка, в профил - обилно посипани 500-еврови пачки от захарно тесто.

OFFNews се свърза с него за коментар на историята.

" Не съм аз, няма такова нещо. Жената евентуално се е объркала нещо. Нямам и пушка. В София пребивавам във ведомствен апартамент на Народното събрание на 7-ия етаж в Красна поляна. Там къщи няма ", сподели националният представител пред медията ни.

Станков определи изказванията на Dani Lu като " гнусна неистина " и доста се надявал да го извикат в Министерство на вътрешните работи да даде пояснения.

" Тая жена не съм я чувал, не я познавам ", безапелационен е депутатът от мощната хасковска организация на ГЕРБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР