Изключително сериозни противоепидемични мерки влизат в сила в Област Стара

...
Изключително сериозни противоепидемични мерки влизат в сила в Област Стара
Коментари Харесай

Вечерен час в цялата Старозагорска област

Изключително съществени противоепидемични ограничения влизат в действие в Област Стара Загора – разгласен е вечерен час от 21:00 ч. до 5:00 ч. сутринта, оповестява кореспондентът на bTV в района.

Решението е на регионалния шеф Гергана Микова.

Отделно от това, кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще издаде заповед, с която се не разрешава събирането на повече от двама възрастни на едно място. Ще бъде прекратена и практиката да се заобикалят възбраните за циркулиране на паркове и градинки под предлог разхождане на кучета.
Шест нарушавания на домашната карантина в столицата В Монтана и Сливен също има неспазващи наложителната изолираност, отишли да пазарят
Ще работят единствено аптеките и магазините за храни и артикули от първа нужда.

Всичко това се прави, тъй като през вчерашния ден в ендокринологията е постъпил мъж на 81 година с доста тежък диабет и бронхопневмония и тестът му за ковид се е оказала позитивна. Целият медицински личен състав на отделението – лекари, сестри и санитари, са под карантина.

Ендокринологията, която може да се окаже животоспасяваща, не приема пациенти. Те се разпределят по други клиники в болничното заведение.

Коронавирусът и България Предпоследно: Маските на открито няма да са наложителни Разпространението на COVID-19 у нас може да следим и онлайн С маска или без: Полицията чака инструкциите по какъв начин да глоби хората без маски Банско се готви за живот без блокада Горанов: Имаме задоволително фискални буфери, само че се готвим за най-лошия сюжет В аптечната мрежа: Маски от висок клас няма, дезинфектанти се появяват Ген. Мутафчийски: Гратисният интервал за закупуване на маски е до 00:00 ч. в събота 379 са инфектираните с ковид у нас Д-р Любомир Киров: Вирусът не лети във въздуха, маските навън са безсмислени Кабинетът одобри актуализация на Бюджет 2020 US посланикът: Българската здравна система се оправя добре с COVID-19 5 нови случая на COVID-19 у нас Заповед: Маските стават наложителни на всички открити и закрити публични места " Арсенал " възобнови произвеждане при строги ограничения и със съкращението на 2000 души Стефан Димитров: Буря донесе токсичен въздух в София в петък и събота Доброволците в борбата против вируса: Как в Пловдив оказват помощ на стотици възрастни и самотни хора? Андрей Слабаков под карантина: Какви неточности позволи Европа в битката против COVID-19? Още 8 случая на ковид у нас: Заразените са към този момент 354 Излекуваният ски преподавател: Температурата продължи 10 дни, два дни имах мъчителна кашлица Две седмици под карантина: Как се оправят с наложената им изолираност хората в Банско?
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 379 20 8 17 Света 801061 16346 38749 172317 Заразени* Нови Починали България 379 20 8 Света 801061 16346 38749
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР