„Изключително съм щастлива от полученото признание „Мисис дама на годината

...
„Изключително съм щастлива от полученото признание „Мисис дама на годината
Коментари Харесай

Теодора Давидкова с приз „Мисис дама на годината“ 2019

„ Изключително съм щастлива от полученото самопризнание „ Мисис дама на годината 2019 “ в категория " Здраве и хубост ". Благодаря на уредниците на премиите Агенция „ Феймъс “ и “Mrs. Universe Ltd.” в лицето на Меги Савова. Благодаря на екипа ми от експерти, без които това нямаше да е допустимо. Постигаме триумфите си с неизменност, усмивка и безрезервност в работата. Благодаря на приятелите си и фамилията ми, които постоянно са били до мен. Благодаря! “, написа във Facebook Теодора. Бизнесдамата е омъжена, има две деца – момче и момиче.

Създадено през 2017г. Body T@lk – студио за крепко тяло е салон за здраве и хубост в столичния квартал Лозенец. Разполага с два от най-новите апарати на LPG: CELLU M6 INTEGRAL & CELLU M6 ENDERMOLAB. Апаратите са от най-новото потомство апарати на LPG и дават най-модерните Lipomassage и Endermolift техники за прецизна работа и резултати за лице и тяло.

В студиото ще откриете и последно потомство уреди за намаляване, стягане и моделиране на вашето тяло и лице, както и висок клас козметика за тях, безиглена и кислородна мезотерапия за лице и тяло, криотерапия, нефритената термотерапия, диамантено микродермабразио, унищожаване на петна и разширени кръвоносни съдове, фотоподмладяване, лекуване на акне, фотоепилация и още доста други лечения и процедури особено подбрани за вас.

Здравословното намаляване и красивата визия са освен наша максима, само че и главен принцип на работа. Ние работим за положителното самочувствие на уважаващите и обичащите себе си клиенти.

Body T@lk - студио за крепко тяло е притежател на премията “ЗДРАВЕ И КРАСОТА” на Best Brand Awards през 2017 и 2018 г.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР