Изключително съм щастлив, че за поредна година на Цветница имах

...
Изключително съм щастлив, че за поредна година на Цветница имах
Коментари Харесай

Цветанов участва в инициативата Да пуснем корени в България

Изключително съм благополучен, че за поредна година на Цветница имах опцията да бъда част от прелестната самодейност на Младежи ГЕРБ-Благоевград "Да пуснем корени в България ", която за 11-та поредна година се организира в местността "Рупите ". Това написа във Facebook зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб на партията Цветан Цветанов.



"Пред всички присъстващи подчертах, че 28-те фиданки, които ще посадим по време на 11-та самодейност "Да пуснем корени в България ", символизират членките на Европейски Съюз. Дръвчета са знак на това, че България е мощна, когато е в Европейския съюз. Напомних, че преди 11 години концепцията за самодейността пристигна от Калин Каменов, който в този момент е кмет на един от най-големите регионални центове – Враца. Калин преди 10 години се срещна с неговата прелестна брачна половинка Мария, а преди 6 години тъкмо тук на Рупите ѝ направи предложение за брак. Той в действителност пусна корени в България ", декларира Цветанов



"Посочих, че няма по-хубаво нещо в живота от фамилията и в тази връзка приканих всички да прекарат дружно с околните си идните светли християнски празници, тъй като точно вкъщи се зареждаме с най-хубавите страсти. По мотив днешния ни персонален празник с Калин Каменов - структурите на ГЕРБ ни подариха ръчно направени и изрисувани великденски яйца с лика на Богородица. След края на формалната част младежите от ГЕРБ - Петрич изненадаха присъстващите с флашмоб. Веднага по-късно стартира и засаждането на самите фиданки ", написа още Цветан Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР