Изключително съм развълнувана, че ще пея сред красивите древни руини

...
Изключително съм развълнувана, че ще пея сред красивите древни руини
Коментари Харесай

Любимката на Обама си търси рокля за Античния

„ Изключително съм разчувствана, че ще пея измежду красивите антични руини на Античния спектакъл. Ще се постарая да си избера подобаваща рокля “, усмихна се американската певица Лиз Райт на публиката в Bee Bop кафе по време на специфичната среща през днешния ден.

В заведението дружно с джаз дивата беше и феноменалният пианист Кени Банкс. Двамата музиканти приковаха вниманието на гостите с чувствени истории от младежките си години. Лиз разкри по какъв начин се е запалила по джаза и кое я въодушевява и до през днешния ден. Най-важна роля в разгарянето на пламъка е имал татко й - евангелистки просветител, който е бил непоколебим и не й разрешавал да гледа телевизия. Запълвал времето й с разкази от Шекспир и слушане на качествена музика по радиото. Точно неговата заложба да споделя увлекателно и хубавите мелодии остават вечно в сърцето й.

„ Искам да накарам хората да усещат музиката по този начин, както аз я усещам. Текстовете на песните описват истории, които стигат до слушателите по необикновен метод. В това е магията на джаза да кара хората да усещат, да разплаква и разсмива. Тази обща задача да подтикваме хората да усещат ни събра с Кени “, описа Лиз. Докато пиеше горещото си кафе на сцената на клуба, любимката на Барак Обама изпя частите " Amazing Grace " и " Love you madly ".

След „ мини концерта “ Лиз сърдечно благодари на гостите на кафето и с усмивка показа, че няма самообладание да пее на приказната сцена на Античния спектакъл дружно със Симфоничния оркестър на Пловдивската опера.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР