Изключително съм разочарована. Не може в работно време да се

...
Изключително съм разочарована. Не може в работно време да се
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Депутатите, които провалиха кворума днес, ще бъдат наказани

Изключително съм разочарована. Не може в работно време да се показва Визия за България. Тук на пленарните съвещания би трябвало да вземат участие всички. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Днес имаше извънредно значими точки, които трябваше да минат. Оказа се, че през днешния ден е нулев ден. Тези, които не са били в зала и са провалили кворума, няма да получат заплащане. 2/3 от възнаграждението ще им бъде отнето “, увери парламентарният началник.

Караянчева посочи, че това се отнася за всички, които не са били в зала и не са регистрирани. "Тези, които са били в командировка и имат уважителни аргументи няма да бъдат глобени ", посочи тя.

„ От Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи никой не се записва през днешния ден. Не ги разделяме на наши и ваши. От през днешния ден нататък ще се уточни всяка една командировка, която се подписва, с цел да се обезпечава кворум. Абсолютно безконтролно е да седиш в зала и да не се регистрираш “, сподели ръководителят на Народното събрание.

„ Утре ще имаме постоянно съвещание от 9:00 часа “. Караянчева прикани всички народни представители да отидат на работа.

Тя не скри недоволството си от обстоятелството, че сходни дейности срутват така и така ниския рейтинг на институцията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР