Изключително съм разочарован от тоталната липса на реакция от страна

...
Изключително съм разочарован от тоталната липса на реакция от страна
Коментари Харесай

Андрей Слабаков в европарламента: Свидетели сме на нарасналото чувство на безнаказаност на Ердоган по отношение на Европа

Изключително съм отчаян от тоталната липса на реакция от страна на Европейския съюз към Турция.

Свидетели сме на повишеното възприятие на безотговорност на турския президент Ердоган във връзка с Европа. Това съобщи в свое изявление в Европейския парламент евродепутатът от ВМРО Андрей Слабаков, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация, написа Блиц.

" Това е резултат на десетилетия импотентна политика на Европа към Турция. Европейски Съюз остави Ердоган да има вяра, че икономическите ползи са по-важни от нашите европейски полезности. На границата си имаме властнически, ислямистки и неоосманистки режим, който не зачита разпоредбите на Европейски Съюз ", счита Слабаков.

Той взе отношение и за нападенията над кюрдите в Северна Сирия. Евродепутатът уточни, че би трябвало да се вземат незабавни ограничения – изцяло прекъсване на финансовите потоци към Турция от Европейски Съюз, в това число и прекъсване на всевъзможни вложения с държавно присъединяване на европейски страни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР