Изключително проблематично е поведението на прокуратурата, която в лицето на

...
Изключително проблематично е поведението на прокуратурата, която в лицето на
Коментари Харесай

Проф. Занкина: Гешев в тандем с управляващите избирателно атакуват богати хора, подобно на Путин

”Изключително проблематично е държанието на прокуратурата, която в лицето на основния прокурор Гешев работи в тандем с ръководещите и селективно нападна богати хора доста сходно на метода, по който Путин замести едни съветски олигарси с други при започване на първия си мандат пращайки хора като Ходорковски и Березовски в Сибир. ”
Това сподели деканът на филиала на международният университет „ Темпъл “ в Рим проф. Емилия Занкина в " Денят с Веселин Дремджиев ".

" Гешев систематично нарушава презумпцията за непорочност изнасяйки селективно обстоятелства от следствието и търсейки PR резултат. Записите и компроматите не са оригиналност. Още по времето на Мишо Бирата имаше изнесени записи на Борисов и Томислав Дончев. Това не докара до разлюляване поддръжката за Борисов. В момента неговата позиция е доста отслабена и тези компромати допълните уронват имиджа му. Самите записи удостоверяват, това което към този момент знаем -- емблематичния изказ на Борисов и честа корист с въздействие. Не чакам Пламен Узунов да бъде освободен, защото това би било признание на проваляне, само че е допустимо в следствие да се отдръпна от поста си тихомълком. ", сподели още тя.

" Наблюдаваме разбъркване на пластовете, което с приближаване на изборите води до изостряне на политическата борба, изключително сред премиера и президента. Президентът е най-силния и сериозен глас на ръководещите, което изяснява и острите офанзиви против него. Заявка вършат и Обединените Патриоти и Воля с обезверени популистки ходове като оферти за доброволни отряди или инспекции по аптеките ", уточни Занкина.

" Анонсът на Божков за неговия политически план " Българско лято " е следващия удар срещи Борисов въпреки и да няма късмет да събере поддръжка. Позициите на ГЕРБ продължавата да отслабват - развой който се очерта още на локалните избори, и който се задълбочи с икономическата рецесия от пандемията и с увеличение броят на инфектираните. ", изясни професорката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР