Изключително предизвикателство и много кулинарни пресмятания предстоят за звездните домакини

...
Изключително предизвикателство и много кулинарни пресмятания предстоят за звездните домакини
Коментари Харесай

Скромни вечери за петима в Черешката на тортата по NOVA

Изключително предизвикателство и доста кулинарни пресмятания предстоят за звездните домакини в " Черешката на тортата " идната седмица – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. Задачата на началник Манчев към участниците е да подготвят вкусна вечеря с тъкмо избран бюджет – 40 лв., а предизвикването одобряват актьорите Радина Кърджилова, Моньо Монев и Параскева Джукелова, боксьорът Тервел Пулев и моделът Катрин Вачева.

В понеделник Радина Кърджилова отваря необятно вратите на дома си, с цел да показа със феновете и гостите едно особено място, където се превъплъщава в най-важната роля на живота си – на майка. Актрисата залага на свежа вегетарианска вечеря и изненадващо безалкохолни питиета, като прибягва и до дребни трикове поради скромния бюджет.
 Радина Кърджилова
Още храна за душата и забележителна доза самоирония сервира във вторник звездният артист Моньо Монев, който феновете познават като доктор Мазов от сериала " Откраднат живот " по NOVA. Ястията, несъмнено, се подготвят с хирургическа придирчивост, само че и с подготвеност за опит.
 Моньо Монев
В сряда на кръга излиза боксовата звезда в тежка категория Тервел Пулев. За да извърши заданието на началник Манчев, домакинът следва ясна идея, като с тактичност и самостоятелно внимание подхожда към менюто на всеки от гостите си. В четвъртък на кулинарния подиум дефилира Катрин Вачева – домакинята с умели ходове се снабдява с артикули, без да надскача скромния бюджет. Катрин посреща гостите в дома си, като предизвика с люти усети и пикантни истории.
 Черешката на тортата
На финала кулинарната сцена покорява Параскева Джукелова с покана за градинско празненство в къщата й отвън София. Вкусни ястия, пъстри разкази и положително въодушевление в идилична конюнктура – това предлага актрисата в петък. Още какви изненади предстоят и кой ще грабне купата " Най-добър хазаин " идната седмица в кулинарното шоу? Как се подготвя вечеря за петима с 40 лв. бюджет и ще се затруднят ли звездните домакини със задачата на началник Манчев?

Не пропускайте " Черешката на тортата " – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Докато се подготвяте за идното кулинарно премеждие, можете да си припомните епизодите във Vbox7.com канала на " Черешката на тортата ", а настоящи вести ще откриете в уеб страницата на NOVA и във Фейсбук страницата на предаването. Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY По тематиката " Черешката на тортата " донесе предстоящ триумф за NOVA през лятото
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР