Изключително невъздържаното поведение на лидерът на “Атака“ Волен Сидеров доведе

...
Изключително невъздържаното поведение на лидерът на “Атака“ Волен Сидеров доведе
Коментари Харесай

Поведението на Сидеров доведе до намеса на полицията в дебат по БНТ

Изключително невъздържаното държание на водачът на “Атака “ Волен Сидеров докара до интервенция на полиция и спиране на предаването “Референдум “ по Българска национална телевизия във вторник вечерта. Дебатът трябваше да е отдаден на локалните избори, само че се изроди в противен скандал сред двама души. Сидеров беше нарочил представителя на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов, с който до неотдавна бяха съдружни сътрудници в “Обединени патриоти “. В излъченото участваха и представители на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, “Воля “ и НФСБ.

Волян Сидеров и Юлиан Ангелов окупираха диалога, първо с обвинявания за спазването на регламента на локалните избори, само че Сидеров мина всички вероятни граници. Той сподели в ефир, че евродепутатът и претендент за кмет на София от ВМРОАнгел Джамбазки е " гей, който би трябвало да оглави гей парада ".

“Геят Джамбазки го направихте евродепутат “, изясни Сидеров и добави, че Движение за права и свободи ръководи страната посредством Вътрешна македонска революционна организация. Подобни обвинявания до момента не са били отправяни към Вътрешна македонска революционна организация, само че са били отправяни към “Атака “, която към момента има голям брой свои представители в изпълнителната власт.

Преди две години Волен Сидеров получи общо пет присъди пробация за безчинство след съглашения с прокуратурата, с което почисти висящите каузи против себе си. Поведението му пред Българска национална телевизия демонстрира, че присъдите може и да не са постигналия нужния превъзпитателен резултат.

Юлиан Ангелов (ВМРО) също погази регламента на предаването, само че не стигна до брутални обиди като Сидеров. Той изясни на водача на “Атака “, че времето му в политиката е свършило, както и че се държи като “жълт вестник “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР