Изключително нагла и безскрупулна крадла, която без свян всяка вечер

...
Изключително нагла и безскрупулна крадла, която без свян всяка вечер
Коментари Харесай

Нагла и безскрупулна циганка извърши гнусна кражба от бургаско заведение СНИМКА

Изключително нагла и безскрупулна крадла, която без срам всяка вечер задигала редовно средства от кутия за дарения, ситуирана в нощен клуб, е хваната от бургаската полиция, написа Флагман.бг.

49-годишната жена, която по персонална карта живее в кв. "Ветрен ", се появявала във заведението съвсем всяка вечер, откакто свършат празненствата и в обекта остане единствено нощния пазар, на кого тя била позната и правила компания.

В рамките на няколко дни бургазлийката грабила от кутията, до момента в който личният състав и притежателите не забелязали, че парите внезапно понижават размера си.

„ Върнахме камерите седмици обратно. Служителките изгледаха няколко терабайта видеозаписи, което е много трудоемко, с цел да стигнем до причинителя. Предадохме записите на полицията и те си свършиха професионално работата”, разяснява притежателят на заведението Кристиян Киров.

Средствата, които дискотеката е събирала са били в помощ на дребната Цвети, чиято битка с детската парализа съумя да сплоти както жителите, по този начин и бизнеса. Цвети е щерка на един от DJ, които работят в нощния клуб.

„ Опитахме се да създадем нещо положително, а стана една грозна и подла обстановка. В последна сметка сумата е съвсем възобновена и най-важното е, че завършваме с благополучен край. Парите са скъпоструващото лекуване в Съединени американски щати на дребната Цвети са съвсем събрани”, добави още Киров.

Тази вечер дискотеката провежда още една благотворителна акция, с която се надява крайната сума да бъде достигната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР