Изключително нагъл крадец шета из Плевен. За това алармира Ивайло

...
Изключително нагъл крадец шета из Плевен. За това алармира Ивайло
Коментари Харесай

Плевенчани вдигнаха мерник на нагъл обирджия – тараши апартаменти за секунди и се връща да остави...

Изключително безочлив апаш шета из Плевен. За това сигнализира Ивайло Иванов във Facebook групата „ Забелязано в Плевен “. Впоследствие се оказа, че апашът е прочут и от други хора в града.

Мъжът, на забележима възраст към 50-55 години, влиза необезпокоявано в жилищни кооперации и опитва вратите на всички жилища. Целта му е да задигне каквото може от коридорите, до момента в който стопаните са си по стаите.

Кражбата от вкъщи на Ивайло Иванов е снимана от камери. На фрагментите се вижда по какъв начин наглият апаш деликатно отваря входната врата на жилището му, влиза, а секунди по-късно излиза с дамска чанта. Отива на различен етаж, с цел да огледа плячката. Взима портфейла от чантата, след което още по-нагло се връща в жилището и оставя чантата.

„ Пробвал е в целия блок къде е отключено, нашата врата е била, нещата са на коридора, другото е история “, споделя Ивайло Иванов. Той е бил на работа по време на обира, а в жилището, който се намира в централната част на Плевен, се намирали брачната половинка и детето му.

„ На 12.07.около 18ч. Вкъщи влиза някакъв чужд мъж без да звъни и споделя, че търси някакво семейство каквото в блока не живее. Питаме за какво не звъниш - не видял звънеца. За урок - вратата да е заключена! “, споделя Димитрина Иванова, която откакто вижда фрагментите удостоверява, че става дума за същия господин. „ По моя преценка някъде на 55 години е, в случай че не се неистина, той беше завършил шапката надолу и се направи на обезпокоен и излезе “, добавя гражданката.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР