Изключително ми е неприятно да говоря по темата за Лозан

...
Изключително ми е неприятно да говоря по темата за Лозан
Коментари Харесай

Ясен Тодоров: Лозан Панов е фалшив герой

Изключително ми е неприятно да приказвам по тематиката за Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет, Считах го за собствен другар до преди 5 години. Не инцидентно го поддържах за ръководител на Върховен касационен съд. Аз рядко се неистина в преценката си, само че в тази ситуация сбърках. Това съобщи някогашният ръководител на Етичната комисия във Висш съдебен съвет Ясен Тодоров в предаването „ Офанзива “ по Канал 3.

Думите му са във връзка поисканата оставка от 11 члена на предходния състав на Висш съдебен съвет, предложили и избрали Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет за ръководител на Върховен касационен съд.

11 членове от предходния състав на Висш съдебен съвет, избрали Лозан Панов, желаеха оставката му

„ Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет беше определен в края на 2015 година през идващите месеци той се промени. Спря да споделя. Странна преживелица имаше и при избора на ръководител на Апелативния съд, която ме убеди, че сме сбъркали с избора му. Той си разреши да назова Висш съдебен съвет тресавище. Това ме учуди, тъй като той не е видял нищо неприятно от мен. След този случай го призовахме да си подаде оставката, в случай че не желае да работи с нас. Той обаче отхвърли “, показа Тодоров.

„ След това продължиха провокациите. На процедура връзката ми с него завърши “, добави магистратът.

„ Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет си разреши да се меси в работата на профилирания съд. Позволи си да наскърбява съдии. Когато бъде подложен на тясно и му се зададат неуместни въпроси, става и си потегля. За клипа в Съдебната палата сподели, че не признава неточности и отхвърля да носи отговорност “, уточни Тодоров.

„ За мен той е подправен воин. Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет има проблем със своята ценностна система “, счита някогашният ръководител на Етичната комисия към Висш съдебен съвет.

Тодоров зададе един въпрос на Лозан Панов: "Моля да каже повода, заради която не е ходил боец "? "Ако ръководителят на Върховен касационен съд от 18-та си година по този начин е изпълнявал отговорностите си, това дава отговор за какво по този начин упражнява пълномощията си. Той е абдикирал напълно от пълномощията си “, сподели още гостът.

Той не изключи Панов да оглави партия след мандата си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР