Изключително, изключително добра година за българския национален отбор. Лошото е,

...
Изключително, изключително добра година за българския национален отбор. Лошото е,
Коментари Харесай

"Изключително добра година": оценките на футболистите след разгрома от Швейцария

Изключително, извънредно добра година за българския народен тим. Лошото е, че приключваме годината по този метод. "

Такова умозаключение след на футболистите от Швейцария направи Момчил Цветанов. Според левия защитник провалянето в Люцерн е развалило положителните усещания, които отборът е оставил през годината.

" С ранния гол второто полувреме се обърка целия проект по какъв начин да си проведем мача. Не мисля, че е толкоз огромна разликата ", добави той.

Селекционерът Ясен Петров нямаше пояснение за тежката загуба. След дуела той разгласи, че отговорността е негова.

" Днес безусловно нищо не се получи. Швйцария игра доста мощно, изключително Шакири. Десният фланг ни направи много проблеми. Поемам цялата отговорност. Неприятна загуба, с която завършихме годината. Отборът рухна. Нямам пояснение. Видяхте по какъв начин бяха подкрепяни домакините, нямаше свободно място ", сподели Петров пред Българска национална телевизия.

На въпрос какво се е объркало той сподели: " Може би не съм направил верните смени, може би съм просрочен, може би сме объркали състава, с цел да не отговорим на експанзията на домакините. "

" За нас беше значимо да подмладим тима и се случи. Но виждате, че против мощни съперници играта не се получава. Разликата в класите е голяма. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР