Изключително интересно събитие, в което главни герои са един робот

...
Изключително интересно събитие, в което главни герои са един робот
Коментари Харесай

Куклениците показват роботика в театъра

Изключително забавно събитие, в което основни герои са един робот и сензорни технологии, ще показа пред аудитория екипът на Кукления спектакъл в Пловдив. На 10 юли от 19 ч. феновете могат да видят представянето на резултатите от второто издание на  творческата  лаборатория „ Съвременните технологии и кукления спектакъл – Техно-логика ”, проведена от Сдружение с нестопанска цел „ МКТФ „ Двама са малко –трима са доста “. 
Прочетете още
Събитието е с вход свободен против ваучър, който могат да получат от касата на Кукления спектакъл. През лятото екипът ще приготви и повсеместен театър, който ще бъде подготвен за септември, когато куклениците ще посрещат посетители на фестивала „ Двама са малко – трима са доста ”. 
Всички участници в екипа са Ева Кьосовска и Веселин Бойдев (режисьори), Ивайло Николов (сценограф), Петко Танчев (визуаленартист), Павломир Дойчев (композитор), Симеон Янчев (роботика и сензорни технологии) артисти от Столичен спектакъл, Държавен куклен театър-Пловдив и Държавен куклен театър-Бургас. Проектът е осъществен с финансовата поддръжка на Национален фонд „ Култура “ по стратегия " Едногодишен грант " - 2022 година и е част от Програма " Наследство " на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР