Изключително интересeн експеримент проведоха преподаватели и студенти от катедрата по

...
Изключително интересeн експеримент проведоха преподаватели и студенти от катедрата по
Коментари Харесай

Гнусно! Патолог аутопсира кренвиршите на пазара и откри тестиси, черва и водорасли /снимки/

Изключително интересeн опит организираха преподаватели и студенти от катедрата по патология на Медицинския университет в София. Докторите направиха "аутопсия " на някои от най-популярните марки кренвирши на пазара - "Тандем ", "Народни ", "Житница ", "Кен " и "Сачи ". С уточнението, че нито един от продуктите не съставлява заплаха за човешкото здраве, откритите в тъканта на салама структури са извънредно забавни.
В съвсем всички проби участва стабилен % гладка мускулатура - с други думи, обратно на нормалната национална мъдрост, в кренвиршите в действителност има месо! Добрите вести обаче стопират дотук. Огромно количество сухожилия и скелетни хрущяли са известна съставна част на кренвиршите.
На няколко места патолозите откриват смляни тестиси, чревна мускулатура, мозъчни кафези и огромно количество растителна тъкан, включително и водорасли. Положителното е, че в нито една от пробите няма следи от паразити или рискови бактерии.
Най-често срещаната съставна част във всички типове марки без изключение е ацидофилна лой от хипотетичен протеинов генезис, настояват откривателите. Преведено на човешки език, това е добре познатото на всички ни палмово масло.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР