Изключително интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на

...
Изключително интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на ГКПП „Капитан Андреево“ и ГКПП „Лесово“

Изключително натоварен е трафикът за товарни коли на излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “. Във връзка с ремонтни действия на съпределните гранични пунктове се прави мудна обработка на преминаващите от страна на турските гранични управляващи. Това оповестиха от Групово дело „ Гранична полиция “ . Информацията за трафика на граничните пунктове е към 6.00 часа.

На българо-сръбската, българо-гръцката, б ългаро-румънската и на границата със Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Във връзка с осъществяване на ремонтно строителни действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Златарево “ за времето до 14 октомври 2019 година придвижването през пункта ще бъде затруднено. От основание за сигурност заради ниското равнище на река Дунав фериботната платформа, обслужваща фериботната връзка Оряхово – Бекет, ще работи единствено през светлата част на денонощието – от 08.00 часа до 22.00 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР