Изключително грозни сцени белязаха победата на Рилски спортист над Сливнишки

...
Изключително грозни сцени белязаха победата на Рилски спортист над Сливнишки
Коментари Харесай

Грозно: Биха футболисти и съдии след победа на Рилски спортист в Сливница

Изключително грозни подиуми белязаха успеха на Рилски състезател над Сливнишки воин като посетител с 2:1, в среща от 9 кръг на Югозападната Трета лига, оповестява samokov365.com. Петко Петков означи и двата гола за „ Рилски “ в 61-та и в 80-та минута. Именно той се трансформира в жертва след края на срещата, когато беше свален на земята и обичай от пет души, футболисти и част от публиката на Сливнишки воин пред погледа на делегата на мача. Двубоят се охраняваше от трима души, които не се оправиха със задачата си и позволиха да се стигне до бруталните подиуми. В опит да снима протичащото се пред съблекалните, оператора на гостите бе ударен и изработен опит да му бъде изтръгната камерата от ръцете, дело на публиката от Сливница.

Преди да се стигне да саморазправата пред съблекалните, основният рефер на срещата Благой Манов бе изпратен с побутване и плесници към съдийската стая. Същото се случи и на почивката, когато треньора на домакините удари основния рефер и бе отхвърлен от срещата.

Срещата стартира с лек превес на домакините от Сливница, които владееха по-често топката и опитваха да нападат, само че непрестанните центрирания към наказателното поле на Рилски състезател не даваха резултат. Защитният вал на самоковци се справяше с лекост с набезите на „ Героя “ и по този начин двата отбора се отдръпнаха на почивката при нулев резултат.

Втората част стартира вихрено за Сливнишки воин и още в 50-та минута те откриха резултата след офанзива по десния фланг. Топката бе изсипана пред вратаря Райчев, който в първия миг хвана топката, само че я изпусна и останал непокрит футболист на „ Героя “ вкара безпроблемно за 1:0.

Десет минути по-късно, след безредие в наказателното поле на домакините, таранът Петко Петков се пребори за топката и възвърне равенството във срещата – 1:1

До края на мача, Рилски състезател стоеше доста удобно и дебнеше на контраофанзива, като не позволи съществени рискове пред Марио Райчев.

B 80-та минута, „ Рилски “ провежда страхотна контраофанзива, топката бе подадена към Петко Петков, който надбяга последният останал в отбраната на Сливнишки воин, финтира стража на домакините и повиши на 2:1.

Явно изплашен от враждебното отношение на домакините, реферът Манов даде съвсем 10 минути продължение на срещата, като домакините по всякакъв начин се опитваха да изравнят, с непрестанни центрирания пред вратата на самоковци. До гол не се стигна и „ Рилецо “ си потегли с успеха от Сливница и……още нещо.

В идващия 10 кръг, Рилски състезател приема на своя стадион Банско, 8 октомври, от 16 часа.
След изиграването на тази среща, самоковци се изкачиха на 8-то място, с голов актив 13-13 и 13 точки.

Илиян Чалгънов
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР