Изключително глупав“ дилър на наркотици е карал със 100 мили

...
Изключително глупав“ дилър на наркотици е карал със 100 мили
Коментари Харесай

„Напълно глупав“ мъж при катастрофа със 100 мили в час „може да убие някого“ при полицейско преследване

„ Изключително малоумен “ дилър на опиати е карал със 100 благи в час в зона от 30 благи в час, до момента в който се е опитвал да избяга от полицията, изслуша съд.

25-годишният Абдулмалик Саид мина през „ многочислени “ червени светофари и даже кара от неверната страна на пътя, преди в последна сметка да се блъсна в други две коли, на кръстовището на Alan Turing Way и Ashton Old Road, покрай до стадион „ Етихад “ в източен Манчестър.

Пътниците в двете транспортни средства не са потърпевши съществено, само че една кола е била отписана, заяви Кралският съд на Манчестър. „ Това беше безусловно грубо шофиране “, сподели арбитър Том Гилбарт на Саид.

„ Представихте явен риск за другите. Не е с помощта на вас, че нямаше по-сериозни последствия. “ Саид е бил видян от полицията, до момента в който кара Audi A3 на улица Great Ancoats, към 13:30 часа на 6 октомври предходната година.

Когато видя маркираната полицейска кола, Саид направи противоположен завой и стартира гонене, сподели прокурор Питър Малоун....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР