Изключително дразнещ е начинът, по който клакьори на правителството, които

...
Изключително дразнещ е начинът, по който клакьори на правителството, които
Коментари Харесай

Когато едно правителство изкара хората на улицата, трябва да си ходи

Изключително провокиращ е методът, по който клакьори на държавното управление, които се вършат на самостоятелни анализатори, непрестанно се мъчат да подвеждат хората. Например:

1. Предсрочни избори не могат да се произведат по-рано от декември, а постоянните са скоро по-късно. Не е правилно. Цялата процедура изисква по-малко от 3 месеца, в случай че има благосклонност. Избори може да има първоначално, най-късно средата на октомври. Ще напомня, че през 1997 година Българска социалистическа партия след едномесечно извъртане върна мандата на 4 февруари, а изборите бяха планувани за 19 април. Даже в този момент периодите на акцията са скъсени.

2. Есента има риск от тежка здравна и икономическа рецесия, по тази причина ще е безконтролно държавното управление да подаде оставка. Глупости. Това държавно управление е компрометирано в очите на доста хора и по тази причина е безконтролно да удържа по този метод властта до постоянните избори. Помислете може ли то да наложи строги ограничения за обществено разграничаване, в случай че епидемиологичната конюнктура внезапно се утежни (а тя върви натам), откакто хиляди хора излизат всяка вечер на площадите, с цел да му желаят оставката?

3. Едно служебно държавно управление дава прекомерно доста власт на президента и той може да злоупотреби с нея. Пълни нелепости. Правомощията на служебното държавно управление са мощно орязани. Сегашното постоянно държавно управление има доста повече благоприятни условия за злоупотреби. Освен това, в случай че България има политици и институции, загрижени за страната, те могат и би трябвало да решат този проблем с договаряния и взаимни отстъпки.

Възможно е даже настоящето държавно управление да действува като служебно.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР