Изключителният дистрибутор на дънките Diesel в САЩ подаде документи за

...
Изключителният дистрибутор на дънките Diesel в САЩ подаде документи за
Коментари Харесай

Американският клон на производителя на дънки Diesel подаде документи за банкрут

Изключителният дистрибутор на дънките Diesel в Съединени американски щати подаде документи за фалит във вторник поради спада в продажбите, растящите загуби и киберизмами, предава Reuters.

Компанията е дъщерна на италианската Diesel SpA. Самата тя не е част от процедурата. Diesel USA е единственият дистрибутор на дънките в Съединени американски щати от 1995 година насам.

Американското поделение регистрира загуба всяка една година от последните шест, а продажбите се срутват с 52 % до общо $104 милиона. През последните три години обири и киберизмами са ѝ коствали $1,2 милиона.

В документите, подадени до съда в границите на процедурата за отбрана от кредиторите, основният шеф по реструктурирането Марк Самсън споделя, че компанията няма проекти да приключи работа, само че ще би трябвало да затвори някои от 28-те си магазина, в които наемодателите не са приели смяна на наемите.

Новият тригодишен проект на компанията включва централизация върху печелившите магазини, възстановяване на продукта и работа с " инфлуенсъри " от обществените мрежи за привличането на клиенти от поколенията на милениалите и Gen Z.

През февруари Levi Strauss & Co, която измисли сините дънки през 1873 година, съобщи, че ще се върне на американския пазар на акции след 34-годишна пауза посредством първично обществено предложение.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР