Изключителният Антъни Хопкинс рисувал тихо в ателието си в Уелс,

...
Изключителният Антъни Хопкинс рисувал тихо в ателието си в Уелс,
Коментари Харесай

Антъни Хопкинс пропусна награждаването си на БАФТА, защото рисувал

Изключителният Антъни Хопкинс рисувал безшумно в ателието си в Уелс, до момента в който не чул мощни овации от прилежащата стая. „ Мислех си, че гледат мач “, признава той в късото си онлайн включване след премиите БАФТА. Не предполагал, че целият този звук е поради неговото продобиване в категорията за най-хубава мъжка роля за кино лентата „ Бащата “ и по тази причина пропуснал виртуалното си награждаване.

Франсис Макдорманд, която пък бе отличена за основна женска роля за „ Земя на номади “ също не се включи по време на церемонията. Наградата й бе призната от артиста Ричард Е. Грант, който съобщи, че тя изпраща своите благодарности някъде от дивата пустота на Северна Америка. Актрисата не се появи и на премиите „ Златен глобус “, където обаче беше победена от Андра Дей, която завоюва за ролята си на Били Холидей. Предстои да забележим дали Франсис Макдорманд и Антъни Хопкинс ще се появят на идната гала за премиите " Оскар ", където още веднъж са номинирани в същите категории, още повече, че тогава няма да има даже и Zoomвключвания.



„ Земя на номади “ завоюва най-вече оценки на тазгодишните награди БАФТА, а режисьорката Клои Джао стана първата цветнокожа жена, която е печелила в категорията за постановка, и втората, която въобще печели тази премия. През 2010 година оценката получава Катрин Бигълоу за кино лентата си The Hurt Locker. В типично небрежния си жанр Клои Джао одобри премията си в спортна карирана риза за разлика от блестящите рокли, с които се появиха останалите звездни дами, въпреки и виртуално.

Една от най-големите изненади за вечерта беше, че датският филм Another Round победи Minari в категорията за чуждоезичен филм, неговият режисьор Томас Винтерберг съобщи: „ Имах леки съмнения, че вие, британците, можете да харесате филм за пиянство. “ Междувременно същинската звезда на вечерта – 73-годишната корейска актриса Ю Юн-джунг (Minari), която победи Мария Бакалова в категорията за поддържаща женска роля, съобщи, че се усеща привилегирована, че е определена от британците, които дефинира като снобари, само че в положителния смисъл. 



 
На аления килим на премиите БАФТА

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР