Изключителни мерки за осигуряване на здравната сигурност. Стриктно спазване на

...
Изключителни мерки за осигуряване на здравната сигурност. Стриктно спазване на
Коментари Харесай

Продължава подготовката за Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Салон на виното

Изключителни ограничения за обезпечаване на здравната сигурност. Стриктно съблюдаване на условията на държавните управляващи и използване на в допълнение създадени вътрешни правила и ограничения. По този метод ще протекат Международните Хранителни събития МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО , които ще се проведат от 4 до 7 ноември в Интер Експо Център. След като през октомври одобри няколко бизнес форума, събитийният център потвърди капацитета си за основаване на условия за бизнес в безвредна здравословна среда.

„ Следваме регулациите на заповедта, която влезе в действие от 29 октомври “, разясняват уредниците, които през миналия месец съумяха да наложат нови стандарти в събитийната промишленост. „ Сред сполучливо провелите се през октомври месец събития, бяха медицинският конгрес БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА, неповторимото събитие „ Бебемания “, основополагащият за актуалната търговия eCommCongress “, разясняват уредниците. Интер Експо Център към този момент е придобил за обезпечаване на здравословна сигурност на клиентите в изискванията на Коронавирус – 19.

В момента напъните на екипа са ориентирани към идните Международните Хранителни събития. „ По време на идния Международните Хранителни събития ще надградим подхванатите ограничения и ще развием стандартите, които наложихме “, разясняват уредниците. В идващите редове Ви срещаме в резюме с подхванатите ограничения.

Интелигентно ръководство на вентилационните системи
Интер Експо Център е планиран за провеждането на профилирани събития с всички условия. След провеждането на първия бизнес конгрес, събитийният център още един път потвърди, че е място, което при създалите се условия подсигурява сигурна и здравословна среда. Наред с ограниченията, подхванати след напътствията на здравните управляващи, са създадени и .

Създадено е интелигентно ръководство на вентилационните системи в залите, с помощта на което се подсигурява положителното проветряване. Осигурено е цялостно делене на потоците за входящ и произлязъл въздушен поток. Големият размер на въздуха в халетата, които са с височина над 10 м, е още една причина за сигурна и безвредна среда във всеки един миг от провеждането на бизнес форумите.
Без скупчвания на доста хора на едно място
За разлика от събитията с всеобщ темперамент, като концертите, които събират едновременно на едно и също място огромен брой хора, бизнес форумите разрешават поетапно ръководство и ориентиране на човекопотока. По този метод няма опция от скупчвания и се подсигурява свободното придвижване при съблюдаване на всички написани от управляващите ограничения.
Crowd management
„ За да се избегне опцията за скупчване и опашки на входовете на Интер Експо Център и гарантиране на гладкото напредване на посетителите, към този момент внедрихме „ мъдро въвеждане “ на входа на залите, което да управлява човекопотока”, разясняват уредниците. За задачата е основана система на Crowd management. Тя реализира входно-изходния режим – посредством

обозначаване на всички входове и изходи и указване на посока за придвижване на посетителите, както и посредством потреблението на технологиите за мениджмънт на достъп.
Отстояние сред щандовете
Тъй като бизнес-форумите имат за цел основаването на бизнес контакти с акцент бизнес връзката и обмяната на опит и познания, уредниците могат да управляват и условията за минимално разстояние сред хората. При поектирането на площоразпределението е повишен размерът на пътеките сред щандовете за обезпечаване на нужната безвредна и удобна отдалеченост сред участниците в събитията.
Строг надзор при почистването
Като мярка на предварителна защита, създадените „ Вътрешни правила и ограничения “ предлагат присъстващите да не се здрависват, а участниците да контролират човекопотока на щанда си. Допълнителна мярка е и строгият надзор при почистването и достъпността до дезинфекциращи средства.

Още при започване на месец октомври, при съблюдаване на всички правила и условия, интернационалните бизнес-форуми потвърдиха, че основават безвредна и здравословна среда за развиване на икономическите браншове. Затова с интерес следим бизнес-екосистемата, която от 4 до 7 ноември МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО ще основат за хранително-вкусовия бранш в Интер Експо Център.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР