Изключителна тежка продължава да е обстановката на територията на община

...
Изключителна тежка продължава да е обстановката на територията на община
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ и ВИДЕО от крепостта Русокастро на съсипията в Бургаско, гледката е апокалиптична!

Изключителна тежка продължава да е ситуацията на територията на община Камено поради изобилния дъжд, който продължава да вали. Жертвите на стихията в общината до този миг са три – в Черни връх, Полски извор, Ливада. Тежко е ситуацията в с. Тръстиково, където има скъсана дига на р. Русокастренска. В момента от Бургас е изпратена профилирана техника, която би трябвало да я укрепи. Жителите са евакуирани.

Кадрите, направени от крепостта Русокастро, демонстрират каква е ситуацията край селата Желязово, Русокастро и Ливада. Кметът на селото Иванка Драгова съобщи, че рано тази заран в кметството е бил приютен човек, който е бедствал. В момента няма други бедстващи хора.



В село Черни връх, община Камено, е същински воден пъкъл. Помлени като детски играчки са коли, наводнени са къщи, отнесени са плочки, разорани са пътища след стихията. Дъждът продължава да вали. Особено тежко е ситуацията в посока Полски извор. Спасители с кучета обикалят селото и търсят бедстващи хора, предава БургасИНФО. В селото няма ток, връзките с мобилните телефони е сложна.

Припомняме, че Черни връх към този момент даде една жертва в потопа през днешния ден, а мъж е в неопределеност.





















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР