Изключителна инициатива са подели българските привърженици на испанския гранд Реал

...
Изключителна инициатива са подели българските привърженици на испанския гранд Реал
Коментари Харесай

Велико! Реал Мадрид помага за онкоболен българин

Изключителна самодейност са подели българските последователи на испанския гранд Реал Мадрид. Фен клубът на „ лос меренгес” е отправил писмена молба към 13-кратния европейски клубен първенец да им бъде изпратена фланелка с подписите на всички звезди, водени от Зинедин Зидан.

Причината не е просто фенска, а задачата е да се спомогне на Иван Тодоров, който е огромен последовател на Реал Мадрид. Членовете на фенклуба в България ще пуснат фланелката на търг, като изкараните пари ще бъдат предадени на Иван Тодоров, който се бори с онкологично заболяване.

Текстът от групата на Реал Мадрид България във Фейсбук.

Скъпи другари,

желаеме да ви споделим нещо неповторимо и толкоз велико. След коренспонденция с централата на Реал Мадрид, запознахме испанците със казусът на нашият другар Иван Тодоров и договорихме една фланелка с подписите на всички наши любимци, играещи сега в тима (абсолютен казус за страната ни ). Фланелката ни бе изпратена в най-кратък период в името на нашата идея и в скоро време, ще бъде проведен един сериозен Търг за този неповторим и толкоз стойностен експонат. Още от довечера в студиото на Макс Спорт, ще се даде ход на медийното отразяване на този необикновен жест от страна на обичаният ни футболен клуб и другата седмица ще се провеждат нещата по търга.
Можете да следите Страницата идната седмица с цел да получите повече информация по тематиката.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР