Изказванията на Илиана Кирилова са манипулативни. Това заяви пред бтв

...
Изказванията на Илиана Кирилова са манипулативни. Това заяви пред бтв
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Изказванията на Илиана Кирилова са манипулативни

Изказванията на Илиана Кирилова са манипулативни. Това съобщи пред бтв Ивайла Бакалова по отношение на изказванието на градския прокурор на София Илияна Кирилова, че манекенката сама е потърсила връзка с Емил Писков и Мартин Божанов.

По думите на Бакалова Емил Писков и Мартин Божанов са създали контакт с нея и са ѝ поискали пари за свободата на Веселин Денков, с който тя живее на фамилни начала.

При закрити врата прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет изслуша петима прокурори от Софийската градска прокуратура.

Те работят по следствието против Мартин Божанов, прочут като Нотариуса. Йордан Петров, Деян Захариев, Светослав Милушев, Мария Кабалакова и Пламен Иванов, останаха при кадровиците един час, след което напуснаха постройката на съвета през задни входове.

След това прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет отхвърли да в профил краткотрайно от служба районния прокурор Константин Сулев. Той е упрекнат в длъжностно закононарушение, обвързвано с следствие против Петьо Петров, прочут като Пепи Еврото.

Вчера градският прокурор на София Илияна Кирилова съобщи в Народното събрание, че има разпитани двама очевидци, които описват, че точно Ивайла Бакалова е потърсила връзка с Емил Писков и Мартин Божанов. По думите на Кирилова Бакалова е разговаряла от непознат телефон с Мартин Божанов и е търсила правна помощ.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР