Изказванията на депутатите от „Обединени патриоти“ разделят нацията и предизвикват

...
Изказванията на депутатите от „Обединени патриоти“ разделят нацията и предизвикват
Коментари Харесай

ДПС бесни на Патриотите! Категорично отказаха да подкрепят Бюджет 2018, докато не си тръгнат националистите

Изказванията на депутатите от „Обединени патриоти“ разделят нацията и провокират ненавист. Думи като тахтаби, дървеници, мравки, маймуни, смачкване нямат място в една демократична страна. Тези хора неотложно би трябвало да изоставен властта. Ние ще продължим да изобличаваме това ръководство и езика на омразата, който употребяват. Виждате какво става в цяла Европа. Навсякъде изхвърлят от властта националистите. Това сподели пред Би Ти Ви депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев.

„Всички приказват за прословутата имитация на Ахмед Доган, само че никой не схваща, че тя се отнасяше за всички политически партии и кръгове, а освен за Движение за права и свободи. Движение за права и свободи също е част от тези партии. Това е силата на нашия почетен ръководител. Той може да каже истината в очите“, сподели още Цонев.

„Най-големият проблем на това ръководство е, че няма политики. Категорично няма да подкрепим Бюджет 2018. Управляващите приказват за напредък и Брутният вътрешен продукт, само че не изясняват какви политики са подхванати. Тази информация е обществена. Имам информация, че и в новия бюджет няма заложени политики. Приемането на бюджета е доста нестабилно. 121 гласа са плаващо болшинство. Няма никакъв късмет ГЕРБ да ни убедят да гласуваме за бюджета. Докато в това държавно управление вземат участие националисти, наблягам националисти, а не патриоти, няма по какъв начин да подкрепим толкоз значим законопроект. Ще участваме в диалози за избор на съмнение. Не желая да разясня кой е най-слабият министър. Като му пристигна времето ще разберете“, разгласи Цонев.

„С Делян Пеевски пишем закон, посредством който да се разкрие същинския изедник на КТБ. На нас ни писна да слушаме подправени вести, че той е взел участие в грабежа на банката. Точно това е методът да потвърди, че няма нищо общо с тази история – като напише закон“, приключи Цонев.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР