Изказванията на Александър Дунчев не помогнаха на неговата кауза, а

...
Изказванията на Александър Дунчев не помогнаха на неговата кауза, а
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Дунчев по-скоро си навреди

Изказванията на Александър Дунчев не помогнаха на неговата идея, а по-скоро му навредиха. Има хора, които в желанието си да създадат нещо положително, реализират противоположния резултат.

Това сподели Христо Петров от " Продължаваме промяната " в ефира на bTV.

В последните дни Дунчев упрекна водачите на политическата мощ, от която беше народен представител в 48-ия парламент, че трансформират групировката в облик и сходство на ГЕРБ.

Повод за думите му беше решението не той да е лидер на листата на новата коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " в Софийска област на идните предварителни парламентарни избори.

" Защитавал съм идеите на Александър Дунчев доста пъти. Всеки от нас има идея, само че не трябва да поставяш личната си пред общата. Когато против теб има проведена машина, която има медии и институции, и ти да намираш задкулисие зад това, че някой те слага на второ избираемо място в листата, а не на първо, това по-скоро ще те закопае “, разяснява Хазарта.

По мотив напускането на Иван Хрисантов от " Продължаваме промяната " Хазарта сподели, че Христанов е имал " съществени рецензии към тона в последното Народно заседание ".

" Има и други визии по какъв начин да продължи пътя си ", сбит беше депутатът.

Христанов беше съществена фигура в проблема с граничния надзор на " Капитан Андреево " и някогашен зам.-министър на земеделието.

Наскоро той изрази мнение, че финалните заявления на водачите на парламентарните групи при закриването на 48-ото Народно заседание са посочили некадърност да бъде чут " гласът на елементарния българин на селото и на града ". Скоро по-късно изявление Христанов съобщи, че няма да участва в листите на " ПП-ДБ " за предстоящиите избори.

Петров сподели още, че в идващия парламент ще продължи да работи по дела, свързани с деца от домове и осиновени деца.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР