Изказването по време на Конференцията на ООН по въпросите на

...
Изказването по време на Конференцията на ООН по въпросите на
Коментари Харесай

"Ненормален" руски спътник-инспектор паникьоса служителка в Държавния департамент на САЩ

Изказването по време на Конференцията на Организация на обединените нации по въпросите на разоръжаването на помощничката на американския Държавен секретар по контрола над въоръженията Илим Поблет подчертава върху странното държание на нов съветски спътник-инспектор на орбита, пишат международните организации.

Госпожа Поблет декларирала, че този галактически уред „ се държи аномално” и че неговите дейности са „ несъвместими със дилемите, които по принцип би трябвало да извършва един спътник-инспектор”. Единственото обвиняване гласяло: „ Стремежът на Русия за потребление на космоса във военната сфера провокира безпокойствие, като се регистрира неотдавнашното съветско злонамерено поведение”.

Госпожа Поблет евентуално има пред тип военния сателит, който е изведен в орбита през 2017 година с „ Космос-2519” и след това е позициониран като „ галактически инспектор”. Известно е, че той е кадърен да трансформира орбитата си, да се доближава до други галактически обекти и деликатно да ги учи.

Може ли „ инспекторът” при нужда да се трансформира в „ екзекутор” – т.е. да в профил представляващи заплаха галактически уред? Военните не дават отговор, само че в случай че се намерения логичен... Теоретично всичко е допустимо и по тази причина американците нервничат.

Впрочем във Вашингтон се притесняват не толкоз от бойните благоприятни условия на съветския спътник-инспектор, колкото от неговия разследващ капацитет да разпознава същинското предопределение на галактическата техника. Това може да свидетелства, че Пентагонът изцяло съществено има намерение да разположи на околоземна орбита не просто военни обекти, а неразрешени оръжия от интернационалните контракти в тази област.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР