Изказването на руския президент Владимир Путин, че България умишлено бави

...
Изказването на руския президент Владимир Путин, че България умишлено бави
Коментари Харесай

Визитата на Борисов в САЩ ядосала Путин

Изказването на съветския президент Владимир Путин, че България съзнателно бави строителството на газопровода „ Турски поток “ през територията си е резултат от постигнатото при визитата на премиера Бойко Борисов във Вашингтон. Тази теза изрази пред Българска национална телевизия ръководителят на енергийната комисия в Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Валентин Николов.

Има два разновидността за разбор на думите на съветския президент, че България съзнателно бави градежа на " Турски поток " - или са очаквали доста по-бързо да върви градежа, или може би желае да вмъкне по-различен смисъл на връзките, които формирахме със Съединени американски щати, показаха положението на нещата тази седмица специалисти.

" Изказването на Путин беше след срещата със сръбския президент Вучич. Според мен той споделя следното - българите в случай че не желаят, след това се поправя - държавното управление, и споделя, че държавното управление било под напън от други сили, евентуално визирайки Вашингтон. Наскоро министър председателят Борисов беше там и срещата беше доста ползотворна ", сподели още Николов.

Той добави, че по разпоредбите на Европейски Съюз ние сме създали всичко и че сега България няма по какъв начин да бави градежа на " Турски поток ". Депутатът добави, че незабавно след изявлението на съветския президент Владимир Путин се е чул с изпълнителния шеф на " Булгартрансгаз " и той е споделил, че всичко върви по контракт.

„ Единственото закъснение беше по отношение на оспорването, което имаше в Комисията за защита на конкуренцията, след това във Върховния административен съд и това забави в действителност подписването на контракта, само че от подписването на контракта всичко върви. В страни, които не са в Европейски Съюз, може би има въздействие, само че в страна членка на Европейски Съюз – парадокс “, сподели Николов.

Според него при всички случаи има обръщение и към самия съветски народ - " Ето, Сърбия, която не е член на Европейски Съюз, към този момент са изпълнили 80% от трасето, а член на Европейски Съюз, който има въздействие от Съединени американски щати, не може да извърши това. Има и игра с думи, с въздействие ", добави депутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР