Изказването на министър-председателя бе по повод поисканата оставка на вицепремиера

...
Изказването на министър-председателя бе по повод поисканата оставка на вицепремиера
Коментари Харесай

На Бойко Борисов Преди Малко Му Писна И Размаза Нинова: Един Ахмак Каза, Че Шефът На Разузнаването Ми Бил

Изказването на министър-председателя бе във връзка поисканата оставка на вицепремиера Валери Симеонов от водача на Българска социалистическа партия поради оградата на българо-турската граница, съобщи Агенция " Фокус ".

„ На Консултативния съвет, когато изиска да се разсекретят политиците в КТБ, аз пред всички, президентът ми е очевидец, споделих: „ Дай незабавно да подпиша “. Аз настоявах, само че тя не даде нищо. Но това е политика и аз ги разбирам “, сподели още Борисов.

Той посочи, че няма сфера, в която да няма забележим прогрес с над 10%, и че е подготвен бюджет с над 700 млн. лв. повече за приходи.

„ Имаме доста по-важни тематики и за това не желая да разясня такива неща. Вчера да вземем за пример един будала сподели, че шефът на разузнаването ми бил братовчед – това са подправени вести. Моля ви, проверявайте преди да пускате такива неща.

Той си е будала индивидът, знаем го какъв е. Майка му като го е кръстила с това име, тя го е набедила. И това го гледаха милион души през вчерашния ден – шуробаджанащина и братовчед на разузнаването. Оставете ахмаците, дано си приказват “, сподели Борисов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР