Изказването на Калина Константинова за украинските бежанци потресе всички. Общественото

...
Изказването на Калина Константинова за украинските бежанци потресе всички. Общественото
Коментари Харесай

Чолаков: България е помогнала на арменци и македонци, но държавата на Калина и Киро не може

Изказването на Калина Константинова за украинските бежанци потресе всички. Общественото мнение произнесе своята присъда. Всички желаят нейната оставка. Докато това стане ние желаеме тя да идва тук, с цел да може народните представители като гледат нейната нагла усмивка да си мислите за „ Български пощи “, за украинските бежанци и вагоните в Ямбол. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков от трибуната на Народно събрание през днешния ден.

Той се обърна към сътрудниците си като напомни по какъв начин България е приела и подкрепила арменци, белогвардейци и македонци: „ Представете си по какъв начин е помогнала онази Българска страна. Всички течи стотици хиляди хора са били признати и са се интегрирали в обществото ни. Онази страна е могла да направи това, а страната на Киро и Калина не може. Разберете, че Киро и Калина просто не могат “.

Чолаков сподели, че в случай че ГЕРБ-СДС бяха ръководещи в този миг, щяха да подхващат дейности по децентрализация: „ Общината е главният фактор в обществото. Всеки, който има обикновена визия от ръководство, знае, че това е аксиома. ГЕРБ щеше да предприеме съдействието на общините в България. Всяка община знае къде има свободни места в учебните заведения и детските градини. Държавата щеше да заплаща по равно на всеки, който дава заслон на бежанците, тъй като по този начин е заслужено “.

Той помоли бюджетната комисия да попита държавното управление къде са изчезналите пари за украинските бежанци.

Чолаков се обърна и към украинските бежанци: „ Ние искахме да бъдем съседи и положителни другари. Българското държавно управление не ни даде късмет да се опознаем, не запомняйте българския народ с неприятно “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР