Изказването на Даниела Дариткова, че сме им поставили ултиматум за

...
Изказването на Даниела Дариткова, че сме им поставили ултиматум за
Коментари Харесай

Джамбазки отрече патриотите да са поставяли ултиматум на ГЕРБ за субсидиите

Изказването на Даниела Дариткова, че сме им сложили ултиматум за дотациите и бюджетът е нямало да мине, е несериозно. Без желанието на ГЕРБ това гласоподаване за дотациите нямаше по какъв начин да мине. Ако беше толкоз елементарно, щяхме да им сложим ултиматум да премахнем границата с Македония и към този момент българското знаем щеше да се вее на Охридското езеро. Това сподели пред БТВ евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, който разяснява тематиката за партийните дотации.

"Трябва да споделяме нещата почтено, а не да се оправдаваме. Според мен решението за 1 лев дотация беше някакъв углавен избор от страна на ГЕРБ. Сега е явно, че има консенсус тази несправедливост да бъде поправена ", счита Джамбазки. По думите му 11 лв. са били доста и хората заслужено са се дразнели, а 8 лв. е някакво положително начало.

"За мен е доста по-важно да се изясни и да излиза наяве по какъв начин се харчат тези партийни дотации. Трябва да има таван на дотацията. Не може една партия да получава по 10-15 млн. лв. на година, с цел да ги държи на влог или да прави дарения. Тези пари би трябвало да отиват единствено за политически действия ", безапелационен бе Джамбазки.

Той разяснява и срещата на правосъдния министър Данаил Кирилов с Джок Полфрийман, която окачестви като изцяло неприемлива. "Това е потвърден палач. Тази среща е демонстрация на неприятен усет. Нелепо решение. Според мен това е някакъв напън от страна на новите радикали, които са против Автомагистрала "Струма ". Те имат няколко медии и пресгрупи, където разгласяват своите неомарксистки визии. Всички тези организация се финансират грантово и са соросоидни. Тяхното знаме е Полфрийман. Един ден те са природозащитници и желаят прекъсването на автомагистрала "Струма ", на другия ден са политически партии, след това стават неправителствени организации ", сподели евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му оня ден в Брюксел те тичали за петицията за Автомагистрала "Струма ", след това дюдюкали по хората от правосъдната власт, призовавали да се одобри Истанбулската спогодба. "Това би трябвало да се спре, само че финансирането им е съществено. В предходния кабинет тези организации бяха завладяли кабинета на правосъдния министър, който в този момент е един от водачите ми ", съобщи още Ангел Джамбазки.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР