Изказването на Борисов идва особено цинично на факта, че той

...
Изказването на Борисов идва особено цинично на факта, че той
Коментари Харесай

До Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!. Сериозно ли ...

Изказването на Борисов идва изключително цинично на обстоятелството, че той реши да не си подаде оставката като министър председател при митингите през 2020 година, когато се лееше по същите улици на София, само че и в други градове на страната. 

 

Добре помним деня, който нарекохме - 2 септември, когато десетки хора бяха бити от полицията по време на антиправителствените митинги.

 

Помним и от 10 юли 2020 година за полицейски произвол под колоните на Министерския съвет. Помним и по какъв начин едно от главните лица, дали позволение за полицейските дейности - някогашния основен комисар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, бе назначен от досегашния кмет на София. Иванов бе дисциплинарно уволнен през май 2021 поради полицейското принуждение против протестиращите през лятото на 2020.

 

" А тези, които разрешихте митинг, след който София е в пламъци и водни оръдия, а жители, почитатели и полиция се бият - не ставате! Поемете отговорност! ", не пропусна водачът на ГЕРБ да захапа след изборната загуба в София.

 

Впрочем, същото направи и провалилият се претендент на ГЕРБ за кмет Антон Хекимян -, като че ли из цяла Европа при огромни прояви на футболни агитки не виждаме напълно сходни картини на това, което видяхме през вчерашния ден в София. Може би само с по-малко полицейско принуждение.

 

, че всички страни имат принос за случилото се, само че не приема при апели за кротичък митинг, обстановката да ескалира по този метод. " Призовавам протестиращите за успокоение. Кофите за отпадък, инфраструктурата и бусовете не са отговорни за положението на българския футбол ", прикани той. 

 

ФрогНюз
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР