Изказване на министър Демерджиев и главния секретар на МВР от

...
Изказване на министър Демерджиев и главния секретар на МВР от
Коментари Харесай

Повдигнати са две убиеца от Рогош, задържан е въоръжен ВИДЕО

Изказване на министър Демерджиев и основния секретар на Министерство на вътрешните работи от с. Рогош.

Семейна омраза бе в основата на тройното ликвидиране в ромската махала в селото. Мъж простреля чичо си и двамата си братовчеди. Има и ранена жена. Мотивът се оказа благосъстоятелност върху фамилната къща.

Повдигнати са две обвинявания на арестувания за тройното ликвидиране в пловдивското село Рогош. Едното е за квалифицирано ликвидиране на повече от едно лице със средства и по метод, рискови за живота на мнозина. Второто обвиняване е за нелегално владеене на огнестрелно оръжие. Това оповестиха от Окръжна прокуратура – Пловдив.

Предвидените от закона санкции за тези закононарушения са от 15 до 20 година, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна за убийството и за отнемане от право на независимост от 2 до 8 година за владеене на огнестрелно оръжие.

Започнати са процесуално-следствени дейности по случая. Извършени са огледи на мястото, както и претършуване и изземване на оръжие и муниции.

39-годишният мъж е арестуван за 72 часа.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров изясни, че обвиненият е арестуван от специфични полицейски сили в дом на собствен родственик.

Очаквайте детайлности!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР