Изказваме своята благодарност на България. Това заяви турският посланик в

...
Изказваме своята благодарност на България. Това заяви турският посланик в
Коментари Харесай

Турският посланик: Благодарим, България!

Изказваме своята признателност на България. Това съобщи турският дипломат в България н.пр. доктор Хасан Улусой на фона на продължаващата военна интервенция на турските въоръжени сили в Сирия.

Дипломатът разяснява ролята на България в тази обстановка. „ Нашият комшия, другар и съдружник България ни схваща доста добре, одобряваме това със удовлетворение. Българската страна е за поддържане на разговора сред Турция и Европейски Съюз и не е настроена положително във връзка с възможни наказания по отношение на Турция. Изказваме своята признателност, защото това е рационалният метод “, съобщи посланикът в изявление за Българска национална телевизия.

" След Съвета по сигурността, е насочен апел за преустановяване на интервенцията, която Турция води. Едно от терзанията е, че би зародила филантропична рецесия, която би основала миграционен напън. Всъщност е таман противоположното, с помощта на тези интервенции, филантропичните рецесии понижават и посредством пречистване на тези региони от терористи, ще се даде опция на непринуден принцип и по един сигурен метод, сред един и два милиона бежанци да се завърнат в своята татковина. А това ще докара до понижаване на миграционния напън ", съобщи Улусой.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР