Изкърпване на дупки в настилката на улицата покрай блокове 225,

...
Изкърпване на дупки в настилката на улицата покрай блокове 225,
Коментари Харесай

С изкърпване на настилки по плевенски улици и в някои села продължават текущите ремонти

Изкърпване на дупки в настилката на улицата около блокове 225, 226 и 227 в жк „ Дружба ” ще извърши „ Инжстрой ” ЕООД в седмицата до 25 септември 2020 година Дейността е в осъществяване на контракт „ Текущ ремонт на уличната инфраструктура, организация и сигурност на придвижването на територията на гр. Плевен и кметствата без независим бюджет ”. От компанията ще работят и по оформяне на пространството в края на паркинга с бетонова настилка и циментова замазка за възстановяване оттичането на повърхностните води от паркинга пред бл. 135, вх. Д в жк „ Дружба ”.
Продължават дейностите по изкърпване на единични дупки в настилката към гробищен парк „ Чаира ” и насипване с минералбетон, както и построяването на джоб за три контейнера на ул. „ Илинден ” в кръстовището с ул. „ Добрич ”. Тази седмица екипи работят по изкърпване на настилката по улици в селата Горталово и Тодорово.
 На работа - без автомобил, приканва Община Плевен На работа - без автомобил, приканва Община Плевен
По мотив Седмицата на подвижността Община Плевен продължава да разпространява екологичните способи за напредване в градска среда. Мотото н...
Сред плануваните действия са и такива по организация и сигурност на придвижването, както и възобновяване след повреди на ВиК и Топлоелектрическа централа.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР