Изкаралият пет мандата бивш кмет на Монтана Златко Живков вече

...
Изкаралият пет мандата бивш кмет на Монтана Златко Живков вече
Коментари Харесай

Златко Живков наглее: Ще взема Монтана на първи тур с 85% и ще стана кмет №1 в България

Изкаралият пет мандата някогашен кмет на Монтана Златко Живков към този момент се е самозабравил, научи организация BulNews.
Пред свои съидейници мустакатият е декларирал, че на изборите в неделя ще завоюва с 85% и по този начин ще се трансформира в кмет №1 в България. Самоувереният дълготраен градоначалник е отписал останалите претенденти в регионалния град и към този момент е напръчил мустака. Според него, с мощната поддръжка на ГЕРБ и личната му кохорта от гласоподаватели, на 27 октомври ще бъде подложен връх с изборния резултат.
Подобно изявление от политик дни преди избори е неприемливо. В Западна Европа е немислимо който и да е претендент да приказва по толкоз нагъл метод, колкото и да е сигурен в поддръжката на хората. След сходно изхвърляне във Франция или Германия следва незабавна оставка, отдръпване от изборите и опрощение към гласоподавателите.
В българския вид това няма по какъв начин да се случи, защото Златко Живково към този момент се е трансформирал във феодал, който третира жителите като крепостни селяни. Елементарното почитание към политическите съперници обаче изисква да не се вършат толкоз самоуверени изявления за изхода на изборите, защото доста постоянно след тях се стига и до изненади.
Гласоподавателите в Монтана имат прелестната опция в неделя да гласоподават с главата си и да санкционират самозабравилия се Златко Живков. Може би ще е мъчно, само че си заслужава, поради физиономията на идващия ден на разочарования мустакат придворен. Европейска Монтана заслужава по-добър кмет.

Очаквайте:
Колко е богат Златко Живков?
Колко се регистрират компаниите, с цел да получат работа от община Монтана?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР