Изживях много емоционално триумфа на българските момичета в Европейската златна

...
Изживях много емоционално триумфа на българските момичета в Европейската златна
Коментари Харесай

Любо Ганев след триумфа на лъвиците: Така не се бях радвал отдавна!

" Изживях доста прочувствено триумфа на българските девойки в Европейската златна лига. Припомних си младежките години. Скачах, виках. Особено в първия и втория гейм на финала против Хърватия страстите ме превзеха изцяло. Особено на женски мач, по този начин не съм се радвал от дълго време. "
 България завоюва Златната лига!
България завоюва Златната лига!

Победихме Хърватия

Това съобщи президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев след извоюваната купа от Европейската златна лига за дами от националния тим на България с победа във финала в " ОЗК Арена " с 3:1 над Хърватия.

" На мачове на мъжкия народен тим и по-скоро сме изживявали сходни страсти. Но при дамите беше възприятие, което не сме изпитвали отдавна. Радвам се, че стана страховит празник в моя роден град Русе. Публиката в града е доста топла, стои покрай тима, демонстрира своята безгранична обич. Показва желанието да е част от триумфа. Радвам се, че и общината оказва помощ доста с интензивно присъединяване, демонстрира особено отношение към волейбола. Но най-хубавото в действителност беше показаното от русенската, от българската аудитория ", уточни той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР