Изискванията за участие в програмата не са сложни, трябва да

...
Изискванията за участие в програмата не са сложни, трябва да
Коментари Харесай

Много Важна Информация За Всички Българи, Които Планират Да Отидат На Студентска Бригада В Сащ! От Днес Отварят Процедурата За

" Изискванията за присъединяване в програмата не са комплицирани, би трябвало да говорите британски на равнище, което да ви разрешава свободно да поддържате връзка, да сте студенти постоянно образование и да имате годна работна оферта ", изясни Кейт Макгиъри - общоприет консул в посолството на Съединени американски щати в България.

От 2000 година насам посолството на Съединени американски щати е издало над 100 хиляди визи. Повечето от студентите, които аплайват, са утвърдени, обясниха от посолството.

" Силата е във вас, силата е да пътувате, да изследвате новото, да предизвиквате себе си и да се върнете в България, с цел да градите положително бъдеще ", сподели посланикът на Съединени американски щати в България Ерик Рубин.

От посолството припомниха, че с цел да отпаднат визите за български жители е належащо отводите да са под 3%, такива са регламентите избрани от Конгреса на Съединени американски щати за целия свят. През 2017 година отводите на визи на български жители са близо 15 на 100.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР