Изискванията за най-доброто в тренировките на базата Мелууд държат Ливърпул

...
Изискванията за най-доброто в тренировките на базата Мелууд държат Ливърпул
Коментари Харесай

Изискванията в тренировките правят Ливърпул успешен клуб, категоричен е Робъртсън

Изискванията за най-хубавото в тренировките въз основата " Мелууд " държат Ливърпул на високо равнище, твърди левият бек на мърсисайдците Анди Робъртсън в изявление за клубния уеб страница. След като станаха европейски първенци през предходната година, " алените " започнаха сезона с четири следващи победи в Англия и европейската клубна купа.

" Стандартът е доста висок и тъкмо поради това се раздаваме във всеки мач - тъй като след всеки минал ден ние пожелаваме повече от самите нас. Мениджърът и неговият екип постановат това. Не ни оставят да се отпуснем даже за момент в тренировките и това ни прави подготвени за всеки мач.

Everyday Dilemmas is BACK

Meal deal selection? Best film? Chicken or the egg? @JamesMilner and @andrewrobertso5 answer these and MANY more...

Tomorrow, 5pm BST. YouTube. UNMISSABLE.
— Liverpool FC (@LFC) September 3, 2019
" Разбира се, че ще има и слаби мачове. Това е нещо всекидневно в развиване на сезона, само че случи ли се, то няма да бъде резултат от липса на предпочитание или незадоволително себераздаване. Ние постоянно се приготвяме по най-хубавия метод за всеки мач и постоянно хвърляме всичко в него. Точно от това се нуждае всеки тим, който желае да бъде на върха ", сподели той.

Запитан какъв брой се е развил от идването си в Ливърпул досега, той отговори: " Неизмеримо. Дори като не играя ".

" Сега доста повече хора приказват за мен, в сравнение с преди, а това е резултат от усилена работа и предпочитание. Бях в най-хубавата си форма, когато получих късмет да се потвърдя, тъй като се грижех за себе си и се стараех да бъда квалифициран във всеки миг и за всичко. Винаги се старая да съблюдавам напътствията на треньорите и рекомендациите на съотборниците ми, тъй като тези връзки са най-важни за един клуб и те би трябвало да бъдат постоянни.

" В последна сметка получих късмет да се потвърдя и ми трябваха един или два мача, с цел да събера самочувствие. От този миг насетне не съм поглеждал обратно. Доволен съм, само че всеки мой прочут знае, че всички тези триумфи не ми стигат. Искам да ставам по-добър и да оказвам помощ както на Ливърпул, по този начин и на страната ми ", приключи капитанът на Шотландия.
Премиър лийг 4 кръг, събота 31 август  Бърнли 0:3краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР