Изискването за предоставяне на от работещите е по-добра алтернатива от

...
Изискването за предоставяне на от работещите е по-добра алтернатива от
Коментари Харесай

КНСБ: Зелените сертификати са алтернатива на по-строги мерки

Изискването за даване на от работещите е по-добра опция от въвеждането на по-строги ограничения за ограничение разпространяването на Covid-19. Това се споделя в специфична позиция на КНСБ, представена от БНР.

В мнението на се акцентира, че зелените документи са по-благоприятната опция на по-тежки ограничения, прилагани по-рано, като ограничение правото на напредване, затваряне на обекти с публично предопределение и на обособени бизнеси.
 СРЗИ: Има механически проблеми със зеления документ СРЗИ: Има механически проблеми със зеления документ
Проблемите със зеления документ са по-скоро механически, защото част от данните са пропуснати или са въведени неверно. Това сподели по б...

Синдикалистите упорстват заповедта на министъра на опазването на здравето да бъде допълнена незабавно с клаузи, уреждащи обезпечаването на, които да са безвъзмездни, както за служащите, по този начин и за работодателите, включително да се уреди безплатното пробовземане на антигенните проби от лабораториите, когато такова условие е обвързвано с нуждата за практикуване на съответната специалност.

Държавните органи да подсигуряват, че самите безвъзмездни проби ще стигнат навреме до нуждаещите се работещи и работодатели е друго искане на синдиката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР