Изисква се наистина много воля, за да продължиш да се

...
Изисква се наистина много воля, за да продължиш да се
Коментари Харесай

Феновете не вярват на сълзи! Хейт по Джаферович и Алекса след геройствата в "Игри на волята"

Изисква се в действителност доста воля, с цел да продължиш да се бориш, когато са ти премазани пръстите. Точно това направи Евгения Джаферович с следващата борба в " Игри на волята ". Изисква се голямо сърце, с цел да окажеш помощ на врага, когато е най-уязвим. Точно това направи сърбинът Алекса в Игрите.

Но, както знаем, обществените мрежи е място за хейт, и там на сълзи и мъжки действия не имат вяра. Въпреки геройството и на двамата, се откриха хора, които от комфортния диван да похейтят и Евгения, и Алекса.

Виж още: Какво се случва? Евгения Джаферович - пред лекарския кабинет, обърна се към всички с призив 

" Е, въпреки всичко я гледа цяла България, обикновено е да се направи на мъж ", " Това е раздрана кожа, нищо съществено. Аман от драми ", " Голям цирк, тази е стойкаджийка, даже ми се повдига от нея ", " Наигра се, не ѝ искам неприятното, само че каквото си е надробила, това си е изсърбала. Племето е в това положение поради нея ", " Тя един път да се включи да играе на нещо с изключение на пъзел и се преби ", пишат в страницата на Игрите под обява с контузената ръка на Евгения. 

След успеха на Супергероите Алекса не се радва дълго на извоюваната Резиденция, а отиде при Джаферович и зае нейния пост. Тук някои към този момент се просълзиха от трогване, само че други упрекнаха сърбина в огромно его. " Боже, какъв брой елементарно се връзвате всички на показността на самовлюбените нарциси Джаферович и Алекса ", " Аз допускам напъни, с цел да се вършат на забавни някои. Всичко е ЗА камерите ", " Плоския спектакъл с " благородния " Алекса към този момент е комичен ", намират се злобари към Алекса. 

Изображение: Игри на волята

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР