Изисква се голяма доза смелост от този човек (Цветомир Найденов,

...
Изисква се голяма доза смелост от този човек (Цветомир Найденов,
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Изисква се смелост да подадеш сигнал срещу Божков

Изисква се огромна доза храброст от този човек (Цветомир Найденов, бел.ред.) който е подал сигнала, тъй като, виждате, че мощта на тези най-богати българи никога не е за подценяване (Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, бел.ред.). Този коментар направи президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното във връзка със свадите към Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Той обърна внимание на решимостта на Найденов да излезе и обществено да опише всичко.

"Има спор сред съдружници, закани, за това са подадени сигнали ", сподели Плевнелиев.

Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното е безапелационен, че дълги години обществото е очаквало сходна интензивност. И счита, че се работи на високи обороти. Държавният глава счита, че е добре щом прокуратурата може да стигне до президента или до най-богатия мъж, в случай че има данни за закононарушения. Така се демонстрира, че няма недосегаеми. Плевнелиев изрече упованията си акциите на прокуратурата да са подплътени със съществени доказателства.

"За мен казусът е единствено един – откакто прокуратурата може да стигне до президента, когато има подозрение, че е нарушил закона, както и до най-богатия мъж, когато има подозрение, че е нарушил закона, това е добре, тъй като никой към този момент не е ваксиниран. Въпросът е дали прокуратурата ще стигне до всички, които не съблюдават закона ", разяснява той.

На въпрос по какъв начин е допустимо институциите да не схванат, че Божков е ощетил страната с над 500 милиона лв. невнесени такси.

Шефът на Комисията по хазарта на независимост против 40 000 лева

"Сумите са потресаващи. Добрата вест е, че се работи, даже и късно. Самата поръчка на прокуратурата, има потребност от нашата поддръжка. Не е ясно по какъв метод са събирани таксите, кой народен представител е лобирал за това. Институциите е трябвало да имат оценка на риска, в случай че е имало опция посредством
хазарт, опиати, в случай че пробива през сивия бранш, е трябвало от дълго време да се задейства някой, да се вижда, че нещо не е наред ", сподели още Плевнелиев.

Според него би трябвало да се спре с лобирането в Народното събрание.

Божков давал всеки ден рушвет от 10 хиляди лева на разположение от Комисията по
хазарта

На 20 декември предходната година Специализираната прокуратура разгласи, че стартира инспекции на компании на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, свързани със
залози у нас. Беше формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, осъществено през декември 2017 година в София, показаха тогава от държавното обвиняване. Става въпрос за сигнал от Цветомир и Боян Найденови, който включва също по този начин и данни за изнудване посредством насила, съпроводено със опасност за ликвидиране или тежка телесна щета.

През 2014 година "Националната
лотария " не заплати нито един лев налог, вследствие на "забравен текст " в закона, съгласно който, тези игри подлежат на облагане. През 2015 година бе въведен налог 15% от оборота на сдруженията с лиценз за осъществяване на лотарийни игри. Сигналът на Цветомир Найденов е, че от 2015 година досега, "Националната лотария " не заплаща дължимия по закон налог - 15%, а заплаща 20% такси от комисионни, което е обвързване за различен тип хазартен лиценз.

Според изнесените обвинявания от страна на Цветомир Найденов, ДКХ години наред е работела под цялостното влияние на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, акционер в "Национална Лотария " както и в Еврофутбол, Евробет, и други Многократно са възпрепятствани голям брой оператори от издаване на
хазартни лицензи в България (б.а. - такива са случаите с Betfair, Betstars, Novibet, и др.). Тази порочна процедура би трябвало да бъде веднъж вечно прекъсната и страната е належащо да се намеси уверено.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР